Naujienos

Atgal

Keleivių aptarnavimas +370 5 2344444 I–IV nuo 7:00 iki 15:45 val V iki 14:30 val

Plačiau

Tvarkaraščiai

Plačiau

Atsiliepimai

Plačiau

Ieškome vairuotojų

Plačiau

Atnaujinta m.Ticket mobilioji programėlė dar patogesnė ir greitesnė

2018 02 12

Geros naujienos Vilniaus viešojo transporto keleiviams – atnaujinta daugelio pamėgta mobilioji programėlė m.Ticket. Nuo šiol programėlė veiks dar stabiliau ir sklandžiau, o taip pat ji yra paruošta ir dar svarbesniems pokyčiams.
 
„Atnaujindami m.Ticket, pakvietėme visus testuoti programėlę ir sulaukėme tikrai naudingų pasiūlymų, kiekvieną jų įvertinome ir pagal galimybes atsižvelgėme į testuotojų pastabas. Didelį dėmesį skyrėme dabartinės sistemos stabilumui ir greitesniam veikimui. Tai leido mums išspręsti tam tikras problemas ir jau dabar m.Ticket vartotojams pristatyti aktualius atnaujinimus, tokius kaip sklandi integracija su iOS 11 operacine sistema bei efektyvesnis programėlės pritaikymas įrenginiams, kurie turi dvi SIM korteles“, – teigia Vaidotas Meškauskas, SĮ „Susisiekimo paslaugos“ Bendrųjų reikalų departamento vadovas, vykdantis direktoriaus funkcijas.
 
Programėlėje m.Ticket nuo šiol galima matyti aktyvų telefono numerį ir atnaujinti aktyvios SIM kortelės telefono numerį – tai itin aktualu turintiems įrenginius su dviem SIM kortelėmis. Nėra problemų ir su iOS operacine sistema – programėlė sklandžiai veikia su iOS 11 versija, o šią operacinę sistemą naudojantys viešojo transporto keleiviai jau gali sėkmingai įsigyti bilietus, naudodamiesi m.Ticket.
 
Pasak V. Meškausko, mobiliosios programėlės m.Ticket atnaujinimai taip pat leido pasiruošti ir pritaikyti programėlės sistemą laukiantiems dar daugiau atnaujinimų. Jų vartotojai gali tikėtis jau šį pavasarį, kai bus pristatyta nemažai naudingų funkcionalumų – išmaniai keliaujantiems viešojo transporto keleiviams bus pasiūlyta bilietų perkėlimo galimybė, lankstesni atsiskaitymo už bilietus būdai, bilieto aktyvinimo atidėjimas bei kitos svarbios naujovės.
 
Atnaujinti turimą mobiliosios programėlės m.Ticket versiją galima naudojantis išmaniojo telefono nustatymais, arba telefono operacinė sistema įgalins automatinį atnaujinimą pati. Dar neturintieji mobiliosios programėlės m.Ticket atnaujintą jos versiją gali atsisiųsti iš „Google Play“ ir „App Store“ mobiliųjų programėlių parduotuvių.
 
m.Ticket programėlė – tai viešojo transporto bilietas mobiliajame telefone, kuri buvo įdiegta 2014 m. Naudojantis šia nemokama programėle, galima susiplanuoti kelionių viešuoju transportu Vilniuje maršrutus, išsirinkti greičiausią maršrutą, peržiūrėti autobusų bei troleibusų tvarkaraščius, stebėti viešojo transporto judėjimą sostinėje tikruoju laiku ir kita.
 
Apie SĮ „Susisiekimo paslaugos“
Savivaldybės įmonė (SĮ) „Susisiekimo paslaugos“ yra susisiekimą Vilniaus mieste organizuojanti įmonė, priklausanti Vilniaus miesto savivaldybei. Įmonė organizuoja viešojo transporto ir bilietų platinimo sistemos darbą, administruoja vietinę rinkliavą ir automobilių stovėjimo aikšteles, prižiūri ir eksploatuoja centralizuotą eismo valdymo sistemą bei kuruoja susisiekimo dviračiais vystymą. Įmonės paslaugomis kasdien naudojasi šimtai tūkstančių automobiliais, dviračiais ar viešuoju transportu keliaujančių vilniečių ir sostinės svečių.