Naujienos

Atgal

Keleivių aptarnavimas +370 5 2344444 I–IV nuo 7:00 iki 15:45 val V iki 14:30 val

Plačiau

Tvarkaraščiai

Plačiau

Atsiliepimai

Plačiau

Ieškome vairuotojų

Plačiau

Dezinfekavimo skystį nuo šiol keleiviai ras kiekvienoje transporto priemonėje

2020 03 20

Valome ir dezinfekuojame dar stipriau.
 
Pirmadienį visoje šalyje įsigaliojus karantinui, sostinės viešajame transporte stiprinami su sveikatos apsauga, higiena susiję sprendimai. Džiaugiamės, kad kokybišką viešojo transporto švarą ir dezinfekciją mums padeda užtikrinti Grinda darbuotojai ir savanoriai, kurie mieste, 28-iomis brigadomis galiniuose punktuose, po kiekvienos reiso, valo transporto priemones.
Nuo šiandien viešajame transporte keleiviai asmenine dezinfekcija, pagal poreikį, galės pasirūpinti ir patys. Visuose autobusuose bei troleibusuose, keleivių patogumui įrengėme rankų dezinfekavimo skystį su dozatoriumi. Siekdami apsaugoti save ir kitus prašome rankų dezinfekavimo skystį naudoti atsakingai, išlipant ir/arba įlipant į transporto priemonę.

Taip pat primename !

  • Šiuo laikotarpiu saugiausia likti namuose.
  • Raginame viešuoju transportu vykti tik į maisto, vaistų prekybos vietas, sveikatos priežiūros centrus (tik būtinoji pagalba), darbą, jei nėra galimybės dirbti nuotoliniu būdu.
  • Į viešąjį transportą leidžiama lipti tik per vidurines ir galines duris po vieną.
  • Įlipus būtina užimti tik sėdimas vietas bei laikytis kitų rekomendacijų, kurias pamatysite ar išgirsite viešajame transporte.