Naujienos

Atgal

Keleivių aptarnavimas +370 5 2344444 I–IV nuo 7:00 iki 15:45 val V iki 14:30 val

Plačiau

Tvarkaraščiai

Plačiau

Atsiliepimai

Plačiau

Ieškome vairuotojų

Plačiau

UAB ,,Vilniaus viešasis transportas“ nuomoja negyvenamąsias patalpas

2022 08 31

UAB ,,Vilniaus viešasis transportas“ teikia ilgalaikes bei trumpalaikes negyvenamųjų patalpų nuomos paslaugas Vilniaus mieste. Nuomojamos patalpos įsikūrusios strategiškai patogiose sostinės vietose: Verkiuose, Žirmūnuose ir kitose lokacijose. 

Ilgalaikės patalpų 1 kv. m. nuomos kaina nustatoma pagal patvirtintus bendrovės įkainius, orientuotus į patalpų nuomos rinkos kainas, o trumpalaikės – pagal išankstinį susitarimą. Plačiau skaitykite čia.

Patalpų nuoma 

Bendrovė šiuo metu ieško ilgalaikių nuomininkų patalpoms, kurios tinka įvairiausioms veikloms: smulkiems verslams plėtoti, sandėliavimui, renginių įgyvendinimui, treniruotėms, parodoms ir pan. Patalpose yra elektros įvadas, centrinis šildymas, oro kondicionavimo sistemos ir kiti patogumai. 

Su visu nuomojamų patalpų sąrašu galite susipažinti https://www.vilniausviesasistransportas.lt/nuomojamos-patalpos/  

Nuomos procedūros vyksta viešojo konkurso būdu 

Kiekviena ilgalaikė turto nuoma yra įgyvendinama viešojo konkurso būdu. Patalpų nuomos konkursai skelbiami viešai – NT portale „Aruodas“, patalpų nuomos internetinėse svetainėse, o taip pat – bendrovės tinklalapyje https://www.vilniausviesasistransportas.lt/nuomojamos-patalpos/

Kiekvienu atveju bendrovės sudaryta komisija, skelbdama apie turto nuomos viešąjį konkursą, nurodo turto buvimo vietą, paskirtį bei kitus ypatumus, kad kiekvienas potencialus nuomininkas galėtų išsirinkti norimas erdves savo veikloms. 

Papildomą informaciją apie nuomojamą turtą tel. (8 5) 239 4760, (8 655) 57031. 

Apie VVT 

Šiuo metu VVT valdo per 67,5 tūkst. kv. m. nekilnojamojo turto ploto. Apie 60 tūkst. kv. m. ploto naudojama savo reikmėms (administracinės, remonto, gamybinės, sandėliavimo patalpos).