Naujienos

Atgal

Keleivių aptarnavimas +370 5 2344444 I–IV nuo 7:00 iki 15:45 val V iki 14:30 val

Plačiau

Tvarkaraščiai

Plačiau

Atsiliepimai

Plačiau

Ieškome vairuotojų

Plačiau

„Vilniaus viešasis transportas“ technikos direktoriumi tapo Manfredas Zubrickas

2023 05 08

„Vilniaus viešasis transportas“ (VVT) baigė formuoti vadovų komandą ir technikos direktoriumi paskyrė bendrovėje iki šiol dirbusį bendrųjų reikalų vadovą Manfredą Zubricką. Technikos tarnybos vadovui keliami tikslai efektyvinti turto valdymą, didinti transporto priemonių priežiūros ir remonto kokybę, įgyvendinti strateginius projektus ir vystyti infrastruktūros pokyčius dėl alternatyvių degalų.
 
Manfredas Zubrickas turi sukaupęs daugiau kaip 18 metų darbo patirtį turto, technikos ir gamybos valdymo srityse. Prieš prisijungdamas prie bendrovės dirbo technologinių įrengimų ir metalo konstrukcijos įmonėje „Montuotojai“, kur ėjo turto ir technikos vadovo pareigas. Dar anksčiau – bendrovės „Kelių priežiūra“ technikos ir turto departamento direktoriumi, kurio viena pagrindinių atsakomybių buvo kelių infrastruktūra ir priežiūra.
 
Anot VVT generalinio direktoriaus Dariaus Aleknavičiaus, naujo technikos direktoriaus turima patirtis svariai prisidės prie bendrovės strateginių projektų ir tikslų įgyvendinimo.
 
„Džiaugiuosi, kad jau metus laiko dirbantis Manfredas tapo naujuoju technikos direktoriumi. Didelis privalumas tai, kad darbai bus tęsiami su jam jau pažįstama komanda, o pradėti vystyti bendrovei svarbūs projektai – Liepkalnio parko statyba ir Viršuliškių parko rekonstrukcija – jam žinomi ir sėkmingai įgyvendinami. Tikiu, kad ambicingi tikslai ir turima jo patirtis prisidės prie gerų bendrovės rezultatų,“ – sako D. Aleknavičius.
 
Pats technikos direktorius akcentuoja, kad technikos tarnybos laukia įvairios iniciatyvos ir tikslai.
 
„Šiuo metu svarbiausi darbai apima transporto priemonių ir jų parkų atnaujinimą. Kitas svarbus etapas – skaitmenizuoti remonto procesus ir gerinti darbo vietas. Aktyviai stebime galimybes pasinaudoti investicinėmis ir modernizavimo programomis, kurios padėtų bendrovei sklandžiau atsinaujinti,“ – teigė M. Zubrickas.
 
Technikos direktorius pareigas pradėjo eiti nuo š. m. balandžio 17 d.